imkanlar
Mar 2017
Uluslararası Başarı

LONDRA merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu QS (QS World University Rankings by Subject), ‘Bölümlere Göre En İyi Üniversiteler Sıralaması 2017’yi yayınladı. 2016 sıralamasında Türkiye'de 1. olarak dünya çapında 61. olan bölümümüz 2017 sıralamasında tekrar Türkiye'de 1. olarak genel sıralamada 31. olmuştur. Bu şekilde 2016 senesinde ilk 50 sıralamasına girmeyi hedef olarak koyan bölümümüz bir sene sonra bunu başarmıştır.

Derecelendirme kuruluşu QS’in ‘Mineral-Maden Mühendisliği Alanında Bölümlere Göre En İyi Üniversiteler Sıralaması’na linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu başarı ayrıca tüm dallarda İTÜ çapında önemli bir sonuçtur.

Fakültemiz tüm öğretim elemanlarını başarılarından dolayı kutlar, çalışmalarında artan başarılarının devamını dileriz.